lördag 28 september 2013

Sopslut

Kryper upp i soffhörnet bland kuddarna och pustar ut. Dagen började tidigt imorse (steg upp 07.45!!) efter en sen kväll igår (after work med gamla kollegor -mycket trevligt). Först på agendan: klädbytardag i Österby. Superkul och jag fyndade en hel del, bodys, byxor, pyjamas, mysdress, klänning, mössa och coolaste ko-overallen :-D dessutom en gåstol för 10 kr!! Nej, inte den hippaste och ljudet fungerade inte (buhu :-) ) men om the Papa godkänner den så får den stanna. Totalt 200 kr. Billigt!

Ett stopp på hembageriet innan vi åkte vidare till "gammelfaster" Doris ♥ såå kul att åka dit med Maja och sprida lite glädje, hon blev ganska omtyckt om säger så :-)

Bullarna käkades hos pappa/morfar och vi catchade upp lite och prata massa skit. Och Maja blev introducerad i dansbandsvärlden.... ujujuj. Drifters, och hon blev såå nöjd :-)

Hem, handling på Coop (gick runt som en zombie och kom hem med ett virrvarr av konstiga varor, glömde tvättlappar), matade och sövde Maja och slipade och målade en vägg :-) kunde inte låta bli! Hallen uppe FÄRDIG! Visar senare. Sopade i mig middag, och en glasspinne (?) och inväntar nu älsklingen.
Over and out (gud va babblig jag är!!) Och TRÖTT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar