onsdag 7 augusti 2013

Mitt mirakel ♥

Lyckan är total här hemma just nu. Jag sitter i kökssoffan med min 4 dagar gamla dotter i famnen och myser ♥ livet kunde just nu inte vara bättre på något vis.

3 augusti kl. 00.30 tittade hon ut. Vår Maja. 50 cm lång och vägde 3655 g ♡♡♡

Vattnet gick 2 augusti kl. 00.40, total chock då vi var helt inställda på att vi  åtminstone skulle "klara" helgen och Roslagsloppet. Men icke. I vilket fall så förlöpte det fint under dagen och alla, verkligen alla (jag, Oskar, barnmorskorna, undersköterskorna och läkarna) var helt säkra på att hon skulle komma 2 augusti. Men är man envis som sin mor och obstinat som sin far så gör man som man själv vill :-)

Nu har vi 2 veckor med hela familjen hemma innan O går tillbaka till jobbet. Dagarna kommer bestå av mera mys och mindre blogg, men sen kommer jag använda detta som min pepp ★
◆för att börja träna igen
◆för att bli stark i bålen
◆för att äta bra
◆och för att springa tjejmilen om ett år (!) med min svägerska A. (What!?! Varför gick jag med på det liksom??!)

Men nu måste jag snusa lite bebis :-)  Hej så länge!

12 kommentarer:

  1. Hon är bedårande ❤ Lilla Maja! Vill också snusa bebis :-) Mys i massor! Kram

    SvaraRadera
  2. Kärlek <3 En perfekt liten tös! Behöver jag säga att jag sitter och lipar och är så glad för er skull!?! Stor Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men fina du då! Inte ska du lipa heller ;) Tack för de fina orden, vi är också helt löjligt glada och helt överförtjusta i vår lilla tjej <3 kan inte sluta titta och mysa :) Längtar tills vi ska hälsa på jobbet och träffa er! Kram

      Radera
    2. Det är som bara lite svårt att låta bli när man är blödig som jag ;-) Det är ju så underbart att bara sitta och snusa bebis! Hoppas ni mår prima :-) Ser fram emot att få finbesök på jobbet så småningom<3 Sköt om dig och familjen, kram!

      Radera
  3. Vilken söt liten tjej ♡ så fin!

    SvaraRadera
  4. Ja du Britta, ibland går man me på konstigt knäppa saker. Men man kämpar och klarar av dem och till sist tycker man att det är roligt. Jag menar, jag vet ju hur du känner ;) Vem vet kanske blir det fler än ett lopp under 2014.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jepp det är bara köra, våga satsa för att vinna! Det är kul med målsättningar, hur ska man annars veta åt vilket håll man ska?! :) det blir spännande det här.

      Radera
  5. Finaste lilla Maja, äntligen är du här!!! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag fick som jag ville, hon kom liite för tidigt :) Och hon var mer efterlängtad än jag kunnat ana! Trodde inte att det skulle kännas så rätt, så naturligt och så underbart så fort. Det är fantastiskt! <3

      Radera
    2. Är så glad för eran skull!!! ♥

      Radera